Τα μέλη της ομάδας του Change Eat, συνεργάζονται και παρέχουν σε εσάς ομαδικές υπηρεσίες που έχουν ως στόχο να λάβετε ένα άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα! Ενωμένοι σαν να είναι ΕΝΑ άτομο ενώνουν τις γνώσεις τους, δουλεύουν μαζί για την επίλυση πολλαπλών καταστάσεων, αναλαμβάνουν τη δημιουργία μενού σε χώρους εστίασης κ.α. Ταυτόχρονα διοργανώνουν μικρές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις ενημερώνοντας το κοινό για θέματα διατροφής και υγείας.

Η ομάδα του Change Eat, ενωμένοι σαν να είναι ένα άτομο ενώνουν τις γνώσεις τους και δουλεύουν μαζί για την επίλυση πολλαπλών ή και πολύπλοκων περιστατικών. Σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε ασθενή, είτε νοσηλεύεται είτε όχι, κριθεί απαραίτητη η συμβολή όλης της ομάδας τότε μαζί αναλαμβάνουμε την επίλυση του περιστατικού. Ερχόμαστε στο χώρος σας και παρακολουθούμε τον ασθενή ώστε να παρέχουμε την κατάλληλη διατροφική παρέμβαση.

Η ομάδα του Change Eat παρέχει την υπηρεσία ενημέρωσης του ενδιαφερόμενου κοινού μέσω σεμιναρίων, παρουσιάσεων ή/και διατροφικών εργαστηρίων με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, όπως υγιεινό snacking εν ώρα εργασίας, σωστή θρέψη για καλύτερη σχολική ή εργασιακή απόδοση, διαλέξεις για πρωινά γεύματα ή σωστή διατροφή κ.ο.κ. Η συμβουλευτική εταιρειών δημιουργήθηκε για να συμβάλλει στην ανάπτυξη σωστής διατροφικής συμπεριφοράς για τους χώρους μαζικής εστίασης και εργασίας.

Η υπηρεσία ανάλυσης συνταγών περιλαμβάνει την ανάλυση μιας συγκριμένης συνταγής σε θερμίδες και μακροθρεπτικά συστατικά. Στόχος είναι η ενημέρωση του καταναλωτή για τη θρεπτικής αξίας μιας μερίδας φαγητού. Παρέχουμε επίσης ανάλυση διατροφικών πληροφοριών και εφαρμογή διατροφικής ετικέτας σε διάφορα προϊόντα. Ακόμη, προσφέρουμε ανάλυση και προσαρμογή μενού σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, με φαγητά χωρίς γλουτένη ή λακτόζη, κατάλληλα για χορτοφάγους κ.α.

Μια πρωτόγνωρη υπηρεσία η οποία αποτελεί το τέλειο εργαστήριο μάθησης, ώστε να παρέχει εκπαίδευση σε θέματα διατροφής. Στο τέλος της ξενάγησης οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να κάνουν έξυπνες και υγιεινές επιλογές και θα μπορούν να εξετάζουν και να αντιλαμβάνονται τις πληροφορίες τις διατροφικές ετικέτας και την ανάλυση των συστατικών.

Το Change Eat διοργανώνει σεμινάρια και ημερίδες, με μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα θεματολογία για την υγεία και την διατροφή. Θέματα που αφορούν άμεσα αρκετά άτομα, τα οποία διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση του κοινού.

Η υπηρεσία στοχεύει στη σύνταξη διαιτολογικού πλάνου ανάλογα με τις ανάγκες του συνόλου και/ή τη διαχείριση μενού ομάδων σε εβδομαδιαία/μηνιαία βάση. Απευθύνεται σε αθλητικές, χορευτικές ομάδες ή ομάδες άλλων συνόλων, σε άτομα που βρίσκονται σε στέγες ηλικιωμένων κ.ο.κ Στόχος της ομάδας του Change Eat, είναι να βελτιώσει σε ομαδικό επίπεδο τις διατροφικές συνήθειες και κατά συνέπεια την υγεία.

Η υπηρεσία αυτή προσφέρει τη σύνταξη και ανάλυση μενού, που μπορεί να αφορά εστιατόρια - ψησταριές, ιδιωτικές κλινικές, εστίες, ξενοδοχεία, καφετέριες κ.α.

Η υπηρεσία αναφέρεται σε μικρές ομάδες ατόμων με σκοπό να συζητηθούν σκέψεις συναισθήματα και συμπεριφορές σε θέματα που αφορούν τη διατροφή και την υγεία. Στόχος κάθε ομαδικής συνεδρίας είναι να επιτευχθεί μια παραγωγική συζήτηση, να αποκτηθούν γνώσεις μεταξύ των ατόμων και ταυτόχρονα να υπάρξει αλληλοστήριξη, ώστε να επιτευχθούν αλλαγές συμπεριφορών που μπαίνουν ως εμπόδιο στην επίτευξη ατομικών στόχων.