Εγκαίνια Change Eat- Οι χορηγοί μας

Εγκαίνια Change Eat- Οι χορηγοί μας

Το Change Eat, διοργανώνει τα εγκαίνια του και μαζί γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια στα γραφεία της Λευκωσίας, την Κυριακή 8/10/2017 4 με 7 το απόγ­ε­υμα . Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για την δική τους στήριξη, αφού η βοήθεια τους είναι πολύ σημαντική για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Εκτός από την οικονομική τους στήριξη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αρκετοί από τους χορηγούς και υποστηρικτές, θα παρέχουν προϊόντα τους, ώστε να μπορούν οι παρευρισκόμενοι να τα δοκιμάσουν. Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι όλοι οι χορηγοί και υποστηρικτές μας, δίνουν έμφαση στη υγεία και σίγουρα στην καλή ποιότητα ζωής.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν, λίγα λόγια για τον κάθε χορηγό και υποστηρικτή, θέλοντας να γνωρίζετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους.

 

Μέλι Όρος Μαχαιρά

Η εταιρία “Όρος Μαχαιρά” είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και εμφιάλωσης μελισσοκομικών προιόντων στην Κύπρο. Ασχολούνται με την μελισσοκομία εδώ και 30 χρόνια.

Τα προϊόντα “Ορος Μαχαιρά” που διατίθενται στην αγορά είναι:

 • Μέλι ανθέων “Ορος Μαχαιρά”
 • Άβραστο μέλι ανθέων “Όρος Μαχαιρά”
 • Θυμαρίσιο μέλι “Όρος Μαχαιρά”

Website: http://www.orosmaxaira.com/,  

Facebook: https://www.facebook.com/Όρος-Μαχαιρά-413391795418495/

 

 

Althaus Tea

Η ALTHAUS είναι μια νέα εταιρεία με εμπειρογνώμονες του τσαγιού που έχουν πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας. Συνδυάζει τις απαιτήσεις για υψηλότερη ποιότητα προϊόντων με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, παλιές παραδόσεις τσαγιού με νέες συνθέσεις τσαγιού και ελκυστικό σχεδιασμό με εξαιρετική ποιότητα.

Οι εμπειρογνώμονες της ALTHAUS αξιολογούν τα μείγματα ALTHAUS όχι μόνο σύμφωνα με τους κήπους και τις περιοχές όπου καλλιεργείται το τσάι, αλλά και ανάλογα με το άρωμα, το χρώμα και τη γεύση του τσαγιού.

Website: https://www.althaustea.de/en/

Facebook: https://www.facebook.com/althausteacyprus/

 

 

Κτήμα Γερόλεμο

Το κτήμα Gerolemo Winery & Vineyards άνοιξε τις πόρτες του τον Φεβρουάριο του 1989 στο Όμοδος.

Οι επισκέπτες ξεναγούνται σε ένα σύγχρονο οικογενειακό  οινοποιείο και γνωρίζουν τις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας του αμπελιού και των “μυστικών” του κρασιού.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν γευσιγνωσίες και σνακ ενώ απολαμβάνουν την εκπληκτική θέα στην κοιλάδα και τους αμπελώνες.

Website:http://ktimagerolemo.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Κτήμα-Γερόλεμο-Gerolemo-Winery-1702208463339983/

 

Lime+Life


To Lime + Life είναι ένα φρέσκο, γυναικείο portal της Κύπρου που προέκυψε από τη χειμαρρώδη έμπνευση της Εβελίνας Κυράστα και της ομάδας που συσπείρωσε γύρω της.
Απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει τη ζωή με εργαλεία υψηλής αισθητικής και θετικής σκέψης. Άλλωστε «There’s only one thing in life, and that’s the continual renewal of inspiration!

Website: http://www.limeandlife.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pg/limeandlife/about/?ref=page_internal

 

 

 

Fresh Spirulina


H φρέσκια σπιρουλίνα είναι ένα μικροφύκι του γλυκού νερού και το φυσικό της περιβάλλον είναι οι αλκαλικές λίμνες που είναι πλούσιες σε μέταλλα. Το μικροφύκι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά, ενώ περιέχει καλά λιπαρά οξέα όπως γ-λινολενικό οξύ (GLA). Ακόμη, έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε καροτενοειδή, αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από διάφορες βλάβες.

Η φρέσκια σπιρουλήνας σε σύγκριση με την σπιρουλήνα σε μορφή σκόνης:

-Καλύτερη γεύση και οσμή. Δεν αλλάζει την γεύση του προϊόντος στο οποίο περιλαμβάνετε έχοντας
έτσι την ίδια γεύση με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.
– Πιο δραστικές ενώσεις. Ειδικά βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα όλα τα
ωμέγα.
-Καινούργια και τελειοποιημένη μορφή ενός ήδη γνωστού υγιεινού προϊόντος για το οποίο υπάρχει
ήδη παγκόσμια ενημέρωση για την μορφή σκόνης κάνοντας έτσι το επόμενο βήμα με περισσότερα
πλεονεκτήματα μέσο της φρέσκιας κατεψυγμένης μορφής κρατώντας περισσότερα καλά συστατικά
ενεργά και ζωντανά.

Pegasus

Στο Pegasus Physiotherapy & Rehabilitation Center κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό γι΄αυτό και αντιμετωπίζεται διαφορετικά και εξατομικευμένα.  Η επιστημονική τους προσέγγιση των ειδικών σε συνδυασμό με την αφοσίωση τους στον ασθενή/αθλητή μπορούν να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Facebook: https://www.facebook.com/PegasusPhysio/

 

 

Be Fit Functional Studio

 

Το Be Fit Functional Studio, παρέχει ένα νέο είδος γυμναστικής με λειτουργική προπόνηση, με επαγγελματίες γυμναστές µε πτυχία από Ελλάδα και Κύπρο. Βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο, 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, και διαθέτει σύγχρονες και εναλλακτικές μεθόδους γυμναστικής, για όλες τις ηλικίες, με επίκεντρο την αλλαγή της φυσικής κατάστασης καθώς και της ψυχολογίας που παίζει καθοριστικό ρόλο στις ζωές μας. Στόχος των γυμναστών να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό, πετυχαίνοντας να γίνει η γυμναστική μέρος της καθημερινότητας μας. Για την προπόνηση χρησιµοποιούνται κυρίως λάστιχα αντιστάσεως, βαράκια, kettlebells, swissballs, δίσκοι ισορροπίας, sandbags, BOSU, TRXsuspension και rip trainer. To Be Fit, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον, με εξαιρετική ατµόσφαιρα και παροχές στα µέτρα σας.

Facebook: https://www.facebook.com/BeFitFunctionalStudio/

 

 

VIMA Orthotics/Prosthetics

Το VIMA Orthotics/Prosthetics πιστεύει ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ανθρώπινη ικανότητα! Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, σκοπός τους είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας  υπηρεσίες όπως:

 • Nάρθηκες κάτω άκρων
 • Ποδοκνημικοί νάρθηκες
 • Νάρθηκες Αστραγάλου
 • Ορθοπαιδικοί πατοί/πέλματα και ορθοπαιδικά υποδήματα
 • Spinal bracing

Website: http://www.vima.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/pg/VIMAlwaysable/about/?ref=page_internal 

 

 

FILOMEDICA

Η Filomedica είναι προμηθευτές φαρμακευτικών προϊόντων και στόχος τους είναι να εισάγουν και να προμηθεύουν τα καλύτερα προϊόντα από όλο τον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα που εκπροσωπούνται αποκλειστικά στην Filomedica είναι διαθέσιμα σε περισσότερο από 450 εγκεκριμένα φαρμακεία σε όλη την Κύπρο.

Website: http://www.filomedica.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/filomedica/

 

 

Κλινικό εργαστήριο Analysis – Christina Hadjipanayi

Tο κλινικό εργαστήριο Analysis – Christina Hadjipanayi στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, καθώς και στην ανθρώπινη και φιλική προσέγγιση των ασθενών.
Ειδικεύεται τόσο σε εξετάσεις ρουτίνας, όσο και σε ειδικές ιατρικές εργαστηριακές δοκιμές: HPLC, Ανοσοφθορισμού (IFA), Micro ELISA, Ορμόνες, Καρκινικοί Δείκτες, Θεραπευτική Παρακολούθησης Ναρκωτικών (TDM), Western Blot, Virology, Biochemistry, Μικροβιολογίας καθώς και Μοριακής Βιολογίας, Αλλεργικών Τεστ, Αναλύσεις Νερών κ.ά.

Facebook: https://www.facebook.com/Analysis-Christina-Hadjipanayi-1773378186207888/

 

 

Froutopia

Ένα μοντέρνο παντοπωλείο με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, συσκευασμένα χόρτα έτοιμα για χρήση, κομμένα φρούτα και φρεσκοστυμμένοι χυμοί της ημέρας, μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, ντελικατέσεν με τυριά και αλλαντικά από όλο τον κόσμο, κάβα, γκουρμέ προϊόντα δικής τους εισαγωγής και παραδοσιακά προϊόντα Κύπρου και Ελλάδας!

 

Facebook: https://www.facebook.com/pg/cmsfroutopia/about/?ref=page_internal

 

 

Old Limassol cafe & Restaurant

Το Old Beach Bar & Resto της Λεμεσού αποτελεί ιδανικό χώρο για ήρεμες βραδιές δίπλα στη θάλασσα. Το μπαρ είναι κατάλληλο για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, καθώς προσφέρει μια ποικιλία από δροσιστικά κοκτέιλ, φρέσκο καφέ, καθώς και νόστιμα γεύματα που κυμαίνονται από πιάτα θαλασσινών μέχρι μπιφτέκια. Το μπαρ είναι προσβάσιμο από τον πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα στην περιοχή της Αμαθούντας (Λεμεσός).

 

Facebook: https://www.facebook.com/pg/oldlimassol.beachbarcafe/about/?ref=page_internal

 

 

Ψησταριά ΘΑΝΟΣ

Βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού. Αποτελείται από εκλεκτά και εύγευστα φαγητά με ποικίλες γεύσεις, κυπριακής αλλά και διεθνής κουζίνας. Η γρήγορη εξυπηρέτηση, οι πολύ προσιτές τιμές και η εξαιρετική ποιότητα φαγητού σε ένα απλό περιβάλλον είναι εκείνο που τους ξεχωρίζει.   Σε ένα απλό περιβάλλον μπορεί κανείς να δοκιμάσει αυθεντικά και χορταστικά πιάτα.

Agias Zonis 23, Limassol 3027, Cyprus

 

 

Ακαδημία Νέα Σαλαμίνα

 

Tο Κλιμάκιο Λεμεσού των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου υφίσταται από το 1977, με έδρα τα Πολεμίδια.  Μέσα από τις τάξεις του Κλιμακίου Λεμεσού ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα, αρκετοί παίκτες που στελέχωσαν στη συνέχεια την πρώτη Ομάδα της  Νέας Σαλαμίνας.

Το Κλιμάκιο Λεμεσού των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου με υπέθυνο τον Κυριάκο Φυλακτή,  από το 2001 για 15 συνεχή έτη, πτυχιούχος γυμναστής και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A, μέσα από έντονο ανταγωνισμό, όχι μόνο συνεχίζει τη λειτουργία του, αλλά έχει εδραιωθεί στη συνείδηση τόσο του κόσμου της  Νέας Σαλαμίνας που ζει στην πόλη και επαρχία της Λεμεσού, αλλά και σε πολλούς άλλους φίλους, πρόσφυγες και αυτόχθονες, που πρόσκεινται σε άλλα σωματεία.

Facebook: https://www.facebook.com/akadimiessalaminas/

 

 

WORKSHOP


Η Workshop είναι ένα εργαστήριο επεξεργασίας ιδεών. Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί τους την πιο απλή, μικρή σας ανάγκη ή ιδέα αφήνοντας τους να την αναπτύξουν, να τη δημιουργήσουν και να σας την παρουσιάσουν, βασιζόμενοι πάντα στην επιθυμία αλλά και το σκοπό σας.

Κύριος τους στόχος; Η «μικρή» ιδέα να γίνει μία μεγάλη πραγματικότητα!

Οι υπηρεσίες τους αφορούν ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, των οποίων μικρές, καθημερινές, σημαντικές και πάνω απ’ όλα επαγγελματικές ανάγκες, αποσπούν χρόνο απ’ την εργασία ή τον ελεύθερο χρόνο.
 

Website: http://workshopcy.com/

Facebook:https://www.facebook.com/pg/workshopcy/about/?ref=page_internal

 

Kean

Με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει 76 κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πέρα από αυτή. Κατά τη διάρκεια των 66 χρόνων ζωής της, η KEAN Soft Drinks Ltd επεκτάθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε, φτάνοντας στο σημερινό της μέγεθος.

H KEAN τα τελευταία χρόνια άρχισε να λανσάρει  νέα προϊόντα με γλυκαντικό φυτικής προέλευσης (στέβια) με τις παραδοσιακές γεύσεις πορτοκάλι και λεμόνι. Τα προϊόντα δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετη ζάχαρη και ασπαρτάμη και αποτελούν ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, ομάδες ατόμων με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες και διαβητικούς.

Website: http://www.kean.com.cy

Facebook: https://www.facebook.com/keansoftdrinks

 

 

ΕΑΤ NATURAL

Οι μπάρες και τα δημητριακά Εat Νatural παρασκευάζονται με αγάπη και φροντίδα, από απλά και φυσικά συστατικά, που προέρχονται από καλλιεργητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι πιστεύουν όπως και εμείς ότι η πραγματική γεύση έρχεται φυσικά. Και το πιο σημαντικό, δεν χρησιμοποιούν τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

 

Website: http://www.eatnatural.co.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/pg/eatnaturalcyprus/about/?ref=page_internal

 

NAIRNS

Η εταιρεία Nairn’s φτίαχνει τα μοναδικά μπισκότα βρώμης από το 1896. Για την παραγωγή τους,χρησιμοποιείται μόνο βρώμη που καλλιεργείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε περιοχή όπου το κλίμα είναι ιδανικό για την βραδεία ωρίμανση των σπόρων. Η εταιρία διαθέτει μεγάλη ποικιλία από cracker και μπισκότα βρώμης, σνάκ και δημητριακά τα οποία δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και γεύσεις.

Website: http://www.nairns-oatcakes.com/

Facebook: https://www.facebook.com/NairnsOatcakes/

 

 

Lizi’s Granola

To Lizi’s granola έγινε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο όπου υπολογίζει το γλυκαιμικό φορτίο των προϊόντων της. Το Granola του Lizi είναι η υγιεινή επιλογή πρωινού που δεν είναι μόνο νόστιμο αλλά και χορταστικό για να παρέχει ενέργεια καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και υγιεινών επιλογών για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Όλα τα Granolas περιέχουν:

 • 100% φυσικές ουσίες
 • Χωρίς GMO’s
 • Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι
 • Χωρίς γαλακτοκομικά
 • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans (χωρίς μέλι)
 • Χαμηλό  γλυκαιμικό φορτίο – GL επισημασμένη για καλό έλεγχο του σακχάρου στο αίμα

Website: https://www.lizis.co.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/LizisGranola/

 

 

Σπιτικό φυστικοβούτυρο και αμυγδαλοβούτυρο – Θεοπίστη

Tο σπιτικό φυστικοβούτυρο και αμυγδαλοβούτυρο Θεοπίστη είναι προϊόντα που φτιάχνονται με αγάπη και δικαιωματικά αποτελούν κομμάτι μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής.

Τα προϊόντα Θεοπίστη μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Facebook: https://www.facebook.com/theopistispitika/